Værstasjonen i Paulen på Flekkerøy ble førte gang startet opp i April 2004 og har frem til april 2011 fungert utmerket uten større feil. Søndag 17.april 2011 ble den erstatten av en ny Davis Vantage Pro2, trådløs type.

Værstasjonen som benyttes på denne siden er en Davis,Vantage Pro2, trådløs. Data blir samlet inn hvert 5 sekund og siden oppdateres hvert 10 sekund. Data samles inn fortløpende og sendes gjennom Weatherlink og Wdisplay, som behandler dataene og legger alt ut på nettet. Værstasjonen har instrumenter for måling av temperatur, vind/vindretning, nedbør og luftrykk. Disse er plassert optimalt for høyest mulig nøyaktighet.

Flekkerøy, er en stor øy som ligger på Vestsiden av innseilingen til Kristiansand og er forbundet med fastlandet med en undersjøisk tunnel, ca. 15km fra Kristiansand sentrum.

Om Template Som Blir Benyttet

Templatene er designet av CarterLake.org med PHP konvertering av Saratoga-Weather.org.
En spesiell takk går til Kevin Reed ved TNET Weather for hans arbeid på den orginale Carterlake templaten, og for hans design av den grunnlegende PHP styringen av websiden.
En spesiell takk går til Mike Challis fra Long Beach WA for hans 'wind-rose generator', 'Theme Switcher' og CSS hjelp med disse templatene.
En spesiell takk går til Ken True fra Saratoga-Weather.org for AJAX's oppdatering av data, for hans 'dashbord' design og integrering av TNET Weather common PHP site design for denne siden.

Templaten er basert på orginaldesign fra Designs by Haran.

Takk til Arnt Soløy fra Kulstaddalen Værstasjon, Mosjøen og Runar Gundersen fra Konnerud Værstasjon, Drammen for den norske oversettelsen av språkfilene.

Templaten er XHTML 1.0 gyldig. Valider XHTML og CSS koden for denne siden.